Manifestări publice în siguranță

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor din spațiul public ce se vor desfășura pe raza județului nostru.  Jandarmii, împreună cu cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, ale altor structuri din Ministerul Afacerilor Interne şi cu personal din cadrul Poliţiei Locale, vor colabora în scopul respectării legalităţii, prevenirii şi descurajării unor acţiuni menite să tulbure ordinea şi liniştea publică sau a unor manifestări de violenţă pe timpul acestor evenimente.
Având în vedere faptul că organizatorii  estimează prezenţa unui public numeros la aceste activități recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine; să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice; să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale; să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime; să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

Evenimentele anunțate până în acest moment sunt următoarele:

În municipiul Baia Mare,  începând de vineri ora 19:00, sâmbătă de la  ora 18:00  și duminică, începând cu ora 16:00,  la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, va avea loc evenimentul  „Crezul lor – România noastră”, eveniment organizat de către Ansamblul Folcloric Naţional  „Transilvania”.                                                                                                  De asemenea,  duminică, începând cu ora 12:30, pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, va avea loc ceremonialul militar şi religios organizat cu ocazia sărbătoririi ,,Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie 2019”. Totodată, duminică se vor desfăşura manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României în municipiul Sighetu Marmaţiei începând cu ora 11:00 pe platoul Curtea Veche; începând cu ora 15:00 în faţa Casei de Cultură a Oraşului Cavnic; în Vişeu de Sus  începând cu ora 12:30 la Monumentul Eroilor  iar la Târgu Lăpuș începând cu ora 12:00  la Monumentul Eroilor.

Sâmbătă, vor avea loc două partide de fotbal, ambele vor debuta la ora 14:00, una  se va desfășura pe  stadionul central din comuna Recea, între echipele A.C.S.F. Recea şi Unirea Dej iar cealaltă  pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, între echipele C.S. Minaur Baia Mare – CFR 2 Cluj.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.