Manifestări sportive supravegheate de jandarmi: C.S. Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc- Vineri, 24 mai a.c., începând cu orele 16:00 pe stadionul „Viorel Mateianu”    

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa cetăţenilor care vor fi prezenţi pe timpul desfăşurării  manifestărilor sportive ce vor avea loc şi în acest sfârşit de săptămână.  

Vineri, 24 mai a.c., începând cu orele 16:00 pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc iar sâmbătă  25 mai a.c., pe stadionul din Sighetu Marmaţiei, începând cu orele 17: 00 se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Avântul Bârsana – Viitorul Ulmeni. De asemenea, sâmbătă începând cu orele 10:00 Asociaţia Club Sportiv Fit Expres din Baia Mare,  organizează Cupa Inter Club Baia Mare la Kickbox, competiţie ce se va desfăşura la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

Solicităm participanţilor să manifeste înţelegere cu privire la  măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej  în zona publică, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în zona desfăşurării manifestărilor sportive, pentru ca acestea să aibă loc în condiţii optime de siguranţă. Participanţii sunt rugaţi să  nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, să acorde atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să solicite imediat intervenţia jandarmilor atunci când situaţia o impune.  Atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi, când este pusă în pericol proprietatea publică sau privată, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice şi pentru înlăturarea efectelor unor astfel de acţiuni cu caracter ilegal.

     Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

    Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.