MARAMURES: 17 utilaje au intervenit pe sectoarele de drumuri naționale

Pe sectoarele de drumuri naționale au acționat 13 utilaje S-a împrăștiat material antiderapant în cantitate de 65 tone, în zonele de munte (Pasul Gutâi, Dealul Huta, Dealul Hera, Dealul Ștefăniței, Pasul Prislop, Dealul Pietriș, la Rohia și Măgoaja. Pentru astăzi prognoza meteorologică prevede că vremea se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse, în cursul zilei vor cădea precipitații sub formă de ploaie. Pe arii restrânse se va semnala polei.

La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări în zona montană înaltă, unde va viscoli și spulbera zăpada. Temperaturile vor avea valori maxime cuprinse între 5 și 8 grade Celsius, iar minimele vor avea valoarea între 0 grade Celsius și 4 grade Celsius. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață. Este în vigoare o avertizare meteorologică imediată, cod galben de vânt, pentru zona de munte a județului.

Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost ușor variabile. Nu au fost înregistrate probleme. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se desfășoară în conformitate cu regulamentul de exploatare, în condiții de siguranță.

Conducătorii de autovehicule pot solicita informații despre starea de practicabilitate a rețelei de drumuri rutiere sau anunța dacă întâmpină probleme în trafic la Secția de Drumuri Naționale Baia Mare, telefon 0262 212138, respectiv S.C. Drumuri și Poduri S.A. Maramureș, telefon 0262 213144.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.