MARAMURES: 20 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti vineri şi sâmbătă

Cei care nu respectă normele rutiere riscă să fie aspru sancţionaţi de poliţiştii aflaţi la datorie şi în acest week-end pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.

Poliţiştii rutieri desfăşoară în continuare acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. De la începutul acestui week-end ei au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 78 000 de lei.

Mai mult, 20 de conducători auto au rămas fără permisele de conducere, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată poliţiştii au întocmit dosare penale după ce au constatat şapte infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice este conduita preferată de cei mai mulţi şoferi, urmată de conducerea fără permis. Din fericire poliţiştii i-au depistat în trafic înainte ca ei să producă vreun accident, prin inconştienţa de care dau dovadă, unii chiar şi la peste 50 de ani. Conducătorii auto sancţionaţi au vârste cuprinse între 21 şi 53 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.