MARAMURES: Amenzi în valoare de peste 76 000 aplicate de poliţiştii serviciului de investigare a criminalităţii economice într-o singură zi

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat şi ieri pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului. Amenzile aplicate într-o singură zi pentru neregulile constatate au depăşit suma  de 76 000 de lei.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au intensificat în această perioadă controalele  la societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară

activităţi de comerţ, astfel încât populaţia să fie protejată împotriva unor activităţi ilicite. În cursul zilei de ieri poliţiştii au verificat 25 de societăţi comerciale şi persoane fizice, urmărind descoperirea şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute, produse alimentare, legume fructe, alcool şi ţigări precum şi jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 76 000 de lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării mai multe kg de carne ce urma a fi comercializată ilegal precum şi 665 de lei în numerar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.