Maramureş: Detectorul de MINCIUNI are un nou STĂPÂN.foto

Concurs, emoţii, nerăbdare – toate au culminat pentru d-na subinspector de poliţie Fetco Cristina cu depunerea jurământului de credinţă şi intrarea în rândul profesioniştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Maramureş.

Pregătirea de excepţie şi determinarea au ajutat-o pe ofiţerul psiholog în îndeplinirea visului de a se pune în slujba cetăţeanului, de a apăra drepturile acestuia şi de a-i garanta siguranţa. La sfârşitul săptămânii trecute, aceasta a fost întâmpinată la sediul instituţiei de echipa managerială, care i-a prezentat sarcinile de lucru şi atribuţiile pe care le va avea.

Precizăm că Fetco Cristina a fost declarată admisă pe funcţia de ofiţer specialist psiholog la Compartimentul Expertize şi Constatări Criminalistice,   în urma concursului organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pentru că testarea poligraf s-a dovedit a fi cheia soluţionării multor cazuri aflate în cercetarea poliţiştilor, conducerea inspectoratului i-a urat noii colege mult succes, asigurând-o de buna colaborare în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul instituţiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.