MARAMURES: Minivacanţa de Revelion fără evenimente deosebite

În minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An,  polițiștii maramureşeni au intervenit la 247 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat peste 87 de infracțiuni.

În perioada 30 decembrie – 02 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate mai multe acțiuni și s-a intervenit la 247 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 87 de infracţiuni, iar 15 persoane au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost dispuse patru măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 87.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 26 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.