MARAMURES: Patru şoferi indisciplinaţi, s-au ales cu dosare penale.Pentru unul dintre ei poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore.Vezi de ce

MARAMURES: Patru şoferi indisciplinaţi, s-au ales cu dosare penale.Pentru unul dintre ei poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore. Vezi de ce

Ieri, 11 noiembrie, poliţiştii rutieri maramureşeni au depistat pe drumurile publice judeţene trei bărbaţi şi o femeie care au comis infracţiuni la regimul rutier.

Femeia de 43 de ani şi un bărbat de 55 de ani, au condus un autovehicul fără a deţine permis de conducere. Cel de-al doilea bărbat de 38 de ani, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar cel de-al treilea conducător auto a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul ultimului bărbat poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureș.

În toate cazurile s-au întocmit dosare penale, iar poliţiştii continuă cercetările.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.