MARAMURES: PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI -FOTO

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş au efectuat, azi, trei percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de deţinere şi trafic de droguri de risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Baia Mare, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere şi trafic de droguri de risc.

În urma acestora a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o cultură indoor de cannabis recoltată, muguri de cannabis, peste 80 de grame de cannabis, 275 de grame de mercur, o instalaţie de iluminat, un cântar electronic și telefoane mobile.

Persoanele vizate sunt trei băimăreni, în vârstă de 20, 25 şi 39 de ani, care, la data de 19 februarie a.c., au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii de frontieră, având în autoturism două recipiente în care se găsea o substanţă ce părea a fi cannabis şi un cântar electronic.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Cei în cauză au fost conduşi la audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.