MARAMURES: Polițiștii rutieri din nou în acțiune – amenzi de peste 25.000 de lei aplicate vitezomanilor

Traumele accidentelor de circulaţie sunt ireparabile! Pentru că viteza excesivă este una dintre cauzele principale ale producerii accidentelor grave de circulaţie, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pentru depistarea celor care apasă prea tare pedala de acceleraţie.

Ieri, 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag  au acţionat folosind aparatura radar din dotare pe tronsoanele de drum cu risc crescut de producere a accidentelor.

Între orele 10.00 – 14.00 au fost oprite pentru verificări 58 de autoturisme. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, 31 dintre acestea în cazul şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 25 000 de lei.

De asemenea au fost reţinute şase permise de conducere.

Totodată poliţiştii au întocmit un dosar penal şi cercetează un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Moisei. Acesta a fost oprit pentru verificări, după ce a fost înregistrat de aparatura radar circulând cu o viteză de 90km/h pe DN18, pe raza localităţii Giulești. Verificările poliţiştilor au relevat că valabilitatea autorizației provizorie de circulație pentru autoturismul condus era expirată. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comitereii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.