MARAMURES: Stratul de zapada prezent la munte, masura pana la 8 cm la Vf. Iezer. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua tone pe DN18, la Borsa

MARAMURES: Stratul de zapada prezent la munte, masura pana la 8 cm la Vf. Iezer. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua tone pe DN18, la Borsa

Vremea a fost rece pentru aceasta perioada, cu cerul mai mult senin. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima, a fost cuprinsa intre 7 grade la Ocna Sugatag si 10 grade la Sighetu Marmatiei. Stratul de zapada prezent la munte, masura pana la 8 cm la Iezer. Dimineata s-a semnalat bruma. Cel mai rece a fost la Targu Lapus in noaptea trecuta si in aceasta dimineata -8 grade. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua tone pe DN18, la Borsa. Angajatii care asigura practicabilitatea sectoarelor de drumuri judetene au imprastiat doua tone de material antiderapant pe DJ184 si DJ109F, la Cavnic.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Fenomenele de iarna nu mai sunt prezente pe cursurile de apa. Sunt asigurate serviciile de utilitate publica. Vremea se va incalzi usor fata de zilele precedente dar se mentine mai rece decat normalul termic al perioadei.

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea si dimineata. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si -1 grad. La noaptea si maine dimineata se va semnala bruma si inghet la sol.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.