MARAMURES: Transporturi ilegale de material lemnos sancţionate de poliţiştii din Sarasău

MARAMURES: Transporturi ilegale de material lemnos sancţionate de poliţiştii din Sarasău

Ieri, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au depistat în trafic un atelaj hipo şi o autoutilitară încărcate cu material lemnos.

Astfel, în jurul orei 12.00, pe raza localității Câmpulung la Tisa, poliţiştii au identificat un bărbat din comună care a transportat material lemnos fără documente de proveniență.

Totodată, la ora 19.00, poliţiştii au oprit pentru verificări şi o autoutilitară care circula pe D.N. 19 în localitatea Câmpulung la Tisa. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 35 de ani din Sighetu Marmaţiei iar la prezentarea avizului de însoţire a materialului lemnos au constatat că pe lângă cantitatea de material lemnos înscrisă pe documentele de însoţire se afla şi cantitatea de 1,5 mc de esenţă cireş.

Ambii bărbaţi au fost sancționaţi contravențional, iar cantităţile de material lemnos pentru care nu s-a putut prezenta avizul de provenienţă au fost confiscate și predate în custodia Primăriei Câmpulung la Tisa respectiv Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.