MARAMURES:ACŢIUNE PENTRU COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE – RADARE ÎN CASCADĂ PE DRUMURILE PUBLICE CU RISC DE ACCIDENTE

Bilanţul acţiunii de azi, desfăşurate  de poliţiştii rutieri pentru combaterea vitezei excesive: aproape 150 de sancţiuni aplicate, cinci permise de conducere reținute şi amenzi de aproape 44 000 de lei.

Consecinţele conducerii cu viteză sunt de multe ori tragice: pierderea unor vieţi omeneşti sau rănirea gravă a unor persoane care pot rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureş, în colabrare cu cei din Sălaj şi Satu Mare precum şi cu cei din cadrul Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei, ai Poliţiei Oraşului Seini şi Secţiei6 Poliţie Rurală Sarasău au desfășurat azi, 13 aprilie, între orele 15.00 – 18.00, o acțiune pentru reducerea riscului rutier şi depistarea șoferilor care nu respectă regulile rutiere, în special a celor care conduc cu viteză excesivă.

Poliţiştii au fost prezenţi pe D.N.1C, D.N.18, D.N.19 şi D.J.108A, folosind 11 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru verificări peste 150 de autvehicule. Din cele 142 de sancţiuni aplicate, 110 au fost pentru depăşiri ale limitelor legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproape 44 000 de lei.  De asemenea, cinci șoferi au rămas fără permisele de conducere.

Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.