Maramureșul dă startul campaniei naționale „Let`s Do It, Romania! Ziua de curățenie generală va fi pe 21 septembrie 2019!

Maramureșul dă startul campaniei naționale „Let`s Do It, Romania! Ziua de curățenie generală va fi pe 21 septembrie 2019!

Acțiunea de ecologizare se va desfășura pe data de 21 septembrie 2019. Anul acesta doar 26 de județe s-au înscris la cea mai mare acțiune de responsabilitate civică, Maramureșul a ales să fie prezent.

Anul trecut județul nostru  a ocupat locul I , cu cel mai mare număr de voluntari prezenți  23000 , din care 5000 doar din Baia Mare.

O nouă provocare este lansată  de coordonatorul județean Pop Silvia, prin invitația adresată celor care respectă natura și militează pentru un mediu curat:

“Vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul Let`s Do It, Romania! Ziua de curățenie generală ce va fi pe 21 septembrie 2019! Până în prezent au răspuns pozitiv în proporție de 80 % dintre  unitățile școlare ale municipiului Baia Mare  și 25 de primării , campania de înscriere, însă,  nu s-a încheiat. Joi, vom avea  centralizat numărul de participanți și  zonele de ecologizare, la nivel județean.

În Baia Mare  punctul de întâlnire este  P-ţa Revoluţiei (Platoul Bucureşti), ora 9,00.  Zonele propuse pentru ecologizare sunt Baraj-Firiza (Borcut, Valea Romana, Căprioara, Coada Lacului) şi local ,în cartiere.

În judeţ , fiecare Primărie  care a confirmat participarea  va organiza acţiunea de ecologizare  în localitatea ce o reprezintă.

Pentru înscrieri și detalii , adresa de corespondență este maramures @letsdoitromania.ro  sau  popsilviaflorina@yahoo.com”.

(Pop Silvia, coordonator județean, președinte Garda Ecologică Baia Mare)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.