MARAMUREŞUL sub APE. Imagini cu inundaţiile provocate de ploile de azi!VIDEO + FOTO

MARAMUREŞUL sub APE. Imagini cu inundaţiile provocate de ploile de azi!VIDEO + FOTO

Ploile abundente căzute în ultimele ore în județul Maramureș, concomitent cu topirea zăpezii și formarea de zăpoare de gheață, au dus la creșteri ale nivelurilor cursurilor de apă din județ.

Încă de dimineață, pompierii militari au intervenit în mai multe localități, împreună cu reprezentanți ai Serviciului de Gospodărire a Apelor și ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, pentru a înlătura efectele creșterii debitelor.

MARAMUREŞUL sub APE. Detonare pod de gheata…

Publicată de Maramures pe 3 Februarie 2017

Personalul I.S.U. Maramureș a acționat în municipiul Baia Mare, în orașul Târgu Lăpuș şi în comunele Șieu și Copalnic Mănăștur, pentru decolmatarea podețelor, în scopul prevenirii inundării gospodăriilor din zonele afectate.

Cartierul Ferneziu din Baia Mare sub APE

Publicată de Maramures pe 3 Februarie 2017

Echipa pirotehnică a I.S.U. Maramureș va acționa astăzi la distrugerea, prin explozie controlată, a unui zăpor de gheață de circa 400 de metri lungime, format pe râul Cavnic, pe raza localității Lăschia, comuna Copalnic Mănăștur.

VEZI:Cartierul Ferneziu din Baia Mare sub APE. Lipsa DESZĂPEZIRII din cartier a dus la şuvoaie de apă. Strada Barajului s-a transformat în râu!VIDEO+FOTO

La această oră, se mențin avertizările hidrologice cod portocaliu pe râurile  Tisa, Iza și Lăpuș, respectiv cod roșu, la Statia Hidrometrică Valea Vișeului, de pe cursul râului Tisa.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.