Marcarea Zilei Europene a Justiţiei Civile

Astăzi, 24 octombrie a.c., la invitaţia Preşedintelui Tribunalului Maramureş, la sediul acestei instituţii, în prezenţa judecătorilor din cadrul Judecătoriei Baia Mare şi ai Tribunalului Maramureş, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, D.G.A.S.P.C., Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Registrului Comerţului,  dar şi mediatori şi experţi contabili.

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost reprezentat de şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie dr. Viorica Marincaş şi consilier juridic subcomisar de poliţie Mureşan Paul Alin.

Scopul acestei întâlniri a fost acela de a îmbunătăţi colaborarea interinstituţională, sens în care  reprezentanţii instituţiilor prezente vor semna protocoale de colaborare, menite să ducă la eficientizarea actului de justiţie. De asemenea, pentru atingerea scopului amintit, urmează să se mai organizeze astfel de întâlniri.

Evenimentul s-a desfăşurat în contextul Zilei Europene a Justiţiei Civile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.