Mare atenție, șoferi! Locul unde se vând roviniete cu prețuri de trei ori mai mari

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat un avertisment pentru șoferii din România să aibă grijă de unde își cumpără rovinietele. A fost depistat un site care nu e autorizat să vândă astfel de produse și care vinde roviniete cu prețuri de trei ori mai mari.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Locul unde se vând roviniete cu prețuri de trei ori mai mari

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro.

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei sau pe portalul CNAIR”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

CNAIR a explicat că site-ul care nu este autorizat pentru vânzarea taxei de drum practică o „taxă de serviciu” care triplează prețul final pentru vinietă în cazul celei pentru 7 zile.

”În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete.

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă taxa de serviciu”, mai precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

CNAIR susține că își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor site-uri neautorizate.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.