„Maria Dragomiroiu a murit”! Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral!

„Maria Dragomiroiu a murit”! Informatia conform careia Maria Dragomiroiu s-a stins din viata s-a viralizat in urma cu cateva zile pe site-urile de socializare si a fost distribuita cu precadere in grupurile iubitorilor de folclor. Stirea a fost preluata de pe o publicatie online care dadea inclusiv detalii despre asa-zisul deces, care a fost precedat de o operatie de cateva ore in urma careia indragita artista n-a mai supravietuit. Informatia s-a dovedit a fi un fals grosolan despre care cantareata crede ca a fost facut cu intentie de cineva.

Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral! Intepreta anunta ca va lua masuri impotriva celor care lanseaza asemenea informatii

O informatie-bomba a circulat, zilele trecute, in mediul online: „Maria Dragomiroiu a murit”. Informatia s-a dovedita a fi falsa.
"Maria Dragomiroiu a murit"! Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral! Intepreta anunta ca va lua masuri impotriva celor care lanseaza asemenea informatii | EXCLUSIV

Informatia conform careia Maria Dragomiroiu s-ar fi stins din viata s-a viralizat in urma cu cateva zile pe site-urile de socializare si a fost distribuita cu precadere in grupurile iubitorilor de folclor. Stirea a fost preluata de pe o publicatie online care dadea inclusiv detalii despre asa-zisul deces, care a fost precedat de o operatie de cateva ore in urma careia indragita artista n-a mai supravietuit. Informatia s-a dovedit a fi un fals grosolan despre care cantareata crede ca a fost facut cu intentie de cineva.

„Este cineva care se ocupa cu asa ceva. La fel a facut si cu doamna Irina Loghin, cand eram in turneu cu dansa a aparut stirea ca a murit”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.