Marinel Rob declaraţie de avere controversată?!

O postare pe Facebook-ul Coaliţiei pentru Baia Mare scoate la lumină diferenţe dintre cele completate în declaraţia de averea de către  Marinel Rob şi realitatea privind  un imobil  cu terenul aferent ,al acestuia.

Marinel Rob are o casă de vacanţă  pentru care plăteşte impozit doar pentru o suprafaţă de 80 mp deşi imobilul are o suprafaţă  mult mai mare :

„…aceasta are puţin peste 80 de metri pătraţi. În realitate însă casa are o suprafaţă de trei ori mai mare, respectiv are un etaj dar şi un demisol, suprafeţe după care acesta plăteşte an de an impozite la Direcţia de venituri a Primăriei Baia Mare ”,conform  Facebook-ul Coaliţiei pentru Baia Mare

Conform postării de pe facebook , Marinel Rob ar fi folosit un tertip de tip omisiune pentru a diminua contribuţia sa financiară, impozitul,   la  bugetul local:

„Şi minciuna prin omisiune tot minciună se numeşte, mai ales că prin acest fapt Rob este degrevat de plata unei sume consistente către bugetul local”, conform Facebook-ul Coaliţiei pentru Baia Mare.

Declaraţia mai scoate la lumină şi alte ciudăţenii privind moştenirea terenului în 1999 şi a casei de pe teren , tot ca moştenire, în 2007 :

„Terenul pe care este situată respectiva casă apare în declaraţia de avere ca achiziţionat şi moştenit, în proporţii egale, în anul 1999. Abia în anul 2007 pe terenul respectiv apare o clădire „moştenită.”, conform  Facebook-ul Coaliţiei pentru Baia Mare.

Aşteptăm un punct de vedere a primarului interimar  Marinel Rob, pentru că orice oficial trebuie să fie de bună-credinţă şi cu impozitele plătite conform realităţii.

Sursa +foto: Facebook Coaliţia pentru Baia Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.