Marinel Rob nu mai este reprezentatul Coaliției pentru Baia Mare. Schimbarea lui, tot mai aproape

Marinel Rob nu mai este reprezentatul Coaliției pentru Baia Mare, schimbarea lui este tot mai aproape. Anunțul a fost făcut de liderul grupului, Radu Ardelean, în ultima ședință a Consiliului Local. Astfel, la viitoarea întâlnire vor fi demarați primii pași legali pentru schimbarea interimarului.

Cel mai probabil numele celui care îl va înlocui pe Marinel Rob va fi susținut de către majoritatea din forul administrativ, iar propuneea va veni în urmă negocierilor dintre PSD și PNL.

În cele zece luni de interimat, Marinel Rob a pierdut susținerea colegilor din Coaliție după ce a administrat defectuos problemele ce țin de deszăpezire dar și de problemele utilitare ale municipiului Baia Mare.

Mai mult, el a refuzat să se consulte cu aceștia în problemele orașului iar în momentele dificile și-a dat „arama pe față” și i-a întors spatele primarului ales, Cătălin Cherecheș. Ineficiența interimarului i-a nemulțumit și pe cetățenii municipiului Baia Mare care în ultimele luni au văzut cum orașul ajunge să fie îngropat în mizerie și noroi.

Astfel, atâta vreme cât entitatea care i-a oferit sprijin politic în urmă cu zece luni interimarului nu îl mai recunoaște pe Marinel Rob ca și reprezentat, schimbarea acestuia e tot mai aproape.

Cel mai probabil, ședința care urmează să schimbe conducerea interimară va avea loc în acest sfârșit de săptămână sau la începutul săptămânii viitoare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.