Marinel Rob și-a dat demisia din funcția de consilier local. Dorel Mureșan și Ștefan Pop vor prelua atribuții de viceprimar!FOTO

Marinel Rob și-a dat demisia din funcția de consilier local. Consilierii locali desemnați din partea Coaliției pentru Baia Mare, Dorel Mureșan și Ștefan Pop,  vor prelua atribuții de viceprimar.

Unul din momentele  importante ale Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare a fost supunerea la vot a  demisiei din funcția de președinte a primarului ales, Cătălin Cherecheș.

Reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare și-au manifestat încrederea și susținerea ,  în totalitate, pentru păstrarea funcției de președinte a primarului ales, Cătălin Cherecheș, astfel că acesta a revenit în funcția de președinte a Coaliției pentru Baia Mare.

Totodată, deși n-a fost prezent, Marinel Rob , viceprimarul cu atribuții de primar interimar, și-a dat demisia din funcția de consilier local a Coaliției pentru Baia Mare. Această decizie duce la  o demisie și  din funcția publică deținută , aceea de viceprimar cu atribuții de primar interimar al municipiului Baia Mare.

Ca urmare a demisiei lui Marinel Rob, reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare i-au propus pe consilierii locali, Dorel Mureșan și Ștefan Pop,  printr-un vot de încredere , unul dintre  cei doi  va opta pentru funcția de viceprimar. Cel târziu  marți ,cei doi vor prezenta conducerii Coaliției pentru Baia Mare  un plan de acțiune de urgență  pentru a scoate orașul din mizerie și pentru a-l aduce în cel mai scurt timp la standardele cu care ne-a obișnuit primarul ales, Cătălin Cherecheș.

Totodată,  cei doi vor decide cine  iși asumă interimatul și care dintre ei va  rămâne viceprimar. Atribuțiile de interimar sunt doar simbolice, toți fiind viceprimari și își vor  împărți atribuțiile într-un mod colegial.

Deciziile de numirea celor doi urmând a fi validate prin votul consilierilor locali în ședința din 31 ianuarie a Consiliului Local.

Toate deciziile  a fost luate astăzi, 27 ianuarie, prin vot deschis , în cadrul Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare .

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.