Mărtișoare și flori oferite de PNL Sighetu Marmației ca de fiecare data în 1 Martie, pe străzile din municipiu

Martișoare și flori oferite de PNL Sighetu Marmației ca de fiecare data în 1 Martie, pe străzile din municipiu

Consilierul local, președintele PNL Sighetu Marmației , av. Onița Daniela Ivașcu: „Alături de colegii din Organizația Municipală PNL Sighetu Marmației am fost prezenți ca de fiecare data în 1 Martie, pe străzile din municipiu, pentru o oferi un mic simbol al primăverii doamnelor și domnișoarelor întâlnite în drumul nostru.

Mărţişoarele au fost confecţionate cu multă dragoste şi îndemânare de membrii TNL Sighetu Marmaţiei, iar gestul nostru a fost primit cu plăcere de către toate doamnele și domnișoarele pe care le – am întâlnit în cale  ceea ce ne-a făcut o deosebită bucurie.

Împreună cu liberalii sigheteni am dorit să vestim sosirea primăverii într-un mod cât mai plăcut cu putință. Astfel, am oferit mărțișoare atât doamnelor întâlnite pe stradă, cât și celor care, la orele amiezii, se aflau la muncă în zona centrală, dar şi într-o fabrică din oraş.

Este 1 Martie și este prima zi de primăvară. Tuturor celor care ați primit mica noastră atenție, vă mulțumim, zâmbetul vostru fiind bucuria noastră.

Atât în nume personal, cât și în numele PNL Sighetu Marmației, transmitem tuturor maramureșenilor gândurile noastre cele mai sincere și curate, dorindu-vă să aveți parte de o primăvară de poveste!

La Mulți Ani și un Martie așa cum vi-l doriți!”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.