Mărturii despre MINUNILE părintelui Iustin Pîrvu. “Era oarbă şi surdă, iar după ce a mers la el…”

iustin_pirvuCum ar fi să păşiţi în locurile sfinţite de părintele Iustin Pîrvu? Să păşiţi peste pragul chiliei sale de la Mănăstirea Petru Vodă? Sâmbătă seară puteţi urmări, la România De Poveste, un reportaj în exclusivitate din locul încărcat de credinţă unde părintele profet a trăit şi a făcut minuni cutremurătoare.

Echipa România TV a avut privilegiul de a filma în exclusivitate în chilia în care şi-a trăit ultimele zile marele părinte.

Încăperea de unde a izvorât atâta bucurie trupească şi sufletească păstrează încă lumina părintelui, la uşa căruia s-au revărsat “puhoaie” de credincioşi dornici de lumină şi uluiţi de minunile făcute de marele duhovnic Iustin Pîrvu.

“Este o întâmplare a unui prieten de-al meu, care e armean şi care a venit cu mama lui aici, fiind foarte bolnava. Avea probleme foarte grave, nu mai vedea şi a fost adusă la părintele. Femeia a ieşit foarte veselă şi a spus: hai să plecăm că părintele a vorbit cu mine şi mi-a spus să plecăm. Cum a vorbit cu tine părintele? Păi a vorbit normal. În ce limbă? În armeană. Păi cum în armeană, că părintele nu ştie armeană. Păi mie mi-a vorbit în armeană. Şi ce ţi-a zis? Că o să fie bine. Şi până la Bucureşti s-a vindecat”, a povestit părintele Mihai Andrei Aldea.

Maica Iustina povesteşte că o femeie, soţia unui mare chirurg din Iaşi, i-a spus că fiica sa a fost salvată de marele duhovnic. “Ea era soţia unui mare chirurg din Iaşi şi ultimul lor copil, o fetiţă, a făcut encefalită, a paralizat,a surzit a orbit. Era ca o legumă şi au zis că au auzit de părintele Iustin Pârvu şi au venit la el. Au plecat din mănăstire, au făcut autostopul pînă la Pipirig. Iar când a coborât, femeia a trîntit portiera, iar fetiţa, care era surdă, oarbă şi paralizată, s-a uitat spre portieră, de unde s-a auzit zgomotul. Apoi a început evoluţia fetei şi a devenit un copil normal”, povestelte măicuţa.

Înainte de a muri, părintele Iustin Pîrvu a făcut câteva profeţii.

Cu puțin timp înainte de a muri, acesta a lăsat o scrisoare incredibilă românilor, prin care menționează niște adevăruri cutremurătoare:

„Popor român,

Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi! Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu – dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte.

De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut, crescut şi educat în graniţele sale? Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.

NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT.

De ce te laşi dezbinat?

Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului. Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii. Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria. Când îţi vei revendica drepturile? Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei să se facă asta? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma? Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale, tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult.

Tu taci !!!

Astăzi, ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ, sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple vistieriile străinilor de neam.

Tu taci !!!

Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi.

Tu taci !!!

Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa, pentru că ţara lor nu are nevoie de ei. Dacă te îmbolnăveşti, nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele, s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare.

Tu taci !!!

Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii, pentru că eşti prea bogat în viziunea lor, sau nu meriţi ce ai câştigat, iar ţara nu are bani. Se împrumută lăsându-te dator pe sute de ani, fără să le pese ce vor face şi de unde vor plăti datoriile cei ce le vor urma.

Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul.

Tu taci !!!

ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI, POPOR ROMÂN,

ŞI TU TACI !!!

Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.
Cât o să mai taci ?

Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii.”

Sursa: obiectiv-romania.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.