Mașină căutată de către autoritățile italiene, descoperită la Satu Mare

politia-frontieraPoliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit un autovehicul Fiat Doblo care figura ca fiind căutat de autoritățile italiene pentru a fi confiscat.

 Marți, 03 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 09.30, lucrătorii noștri au identificat într-un parc de dezmembrări auto din localitatea Decebal, un autovehicul marca Fiat Doblo, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare italiene și despre care existau indicii că ar fi furat din străinătate.

Polițiștii de frontieră au stabilit, din primele cercetări, că autovehiculul aparține sătmăreanului Gheorghe T., în vârstă de 41 de ani, care este și proprietarului parcului auto.

Acesta a declarat că a cumpărat mașina de la un cetățean român, contra sumei de 400 de euro, în iunie 2013. Datele existente la nivelul Poliției de Frontieră indică faptul că mașina este căutată de autoritățile italiene pentru confiscare încă din august 2012.

Mașina, în valoare de aproximativ 9.000 RON, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea verificărilor, iar sătmăreanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.