Măsuri de ordine la meciul de fotbal dintre A.S.C. F.C. Municipal Baia Mare şi Naţional Sebiş

fcm-alin Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal  ce va avea loc marţi, 27  mai a.c.,în municipiul Baia Mare, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

     Marţi, 27 mai a.c., începând cu ora 18.00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare se va disputa meciul de fotbal dintre echipele A.S.C.F.C. Municipal Baia Mare şi Naţional Sebiş, măsurile de ordine fiind asigurate de către Jandarmeria Maramureş.

Jandarmeria Maramureş solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile, care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.