Măsuri de ordine la meciurile de handbal, fotbal şi volei

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive ce vor avea loc în această săptămână pe raza municipiului Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.  

Joi, 11 septembrie a.c., începând cu ora 17.00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, va avea loc partida de handbal feminin dintre HCM Baia Mare şi „Universitatea Neptun” Constanţa, meci la care se preconizează participarea a aproximativ 1500 de spectatori.

Vineri, 12 septembrie a.c., începând cu ora 17.00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare se va disputa meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a dintre echipele F.C.M. Baia Mare şi F.C. Zalău, măsurile de ordine fiind asigurate de către Jandarmeria Maramureş.

Sâmbătă, 13 septembrie a.c., cu începere de la ora 17.00, în municipiul Sighetu Marmaţiei se va disputa partida de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CSM Sighetu Marmaţiei şi Unirea Dej.

De asemenea, în perioada 12 – 14 septembrie a.c., se va desfăşura în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, turneul internaţional de volei „Cupa Explorări” cu participarea echipelor: Gortec Keskemet, Unirea Dej, Phoenix Şimleu Silvaniei şi Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol securitatea publică.

Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea meciurilor şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca aceste competiţii să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.