Măsuri de ordine la meciurile de handbal şi fotbal

          Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive ce vor avea loc în acest sfârşit de săptămână pe raza municipiului Baia Mare şi în câteva localităţi din judeţul nostru, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.  

Duminică, 05 octombrie a.c., începând cu ora 15.00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, va avea loc meciul de handbal masculin dintre HCM Baia Mare şi „Dinamo” Bucureşti, partidă care se va disputa în cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin ediţia 2014-2015.

              Duminică, 05 octombrie a.c., începând cu ora 17.00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, în cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin ediţia 2014-2015, va avea loc partida de handbal feminin dintre HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, meci la care se preconizează participarea a aproximativ 2000 de spectatori.

În cadrul Ligii a IV-a de fotbal, vor avea loc duminică, 05 octombrie a.c., mai multe meciuri, la care Jandarmeria Maramureş va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, respectiv:

–         începând cu ora 15.00, pe stadionul din localitatea Ardust se va disputa meciul de fotbal dintre echipele „Spicul” Ardusat şi „Viitorul” Ulmeni;

–         pe stadionul din comuna Mireşu Mare, va avea loc începând cu ora 12.00, partida de fotbal dintre A.S. Mireşu Mare şi „Rapid” Satu Nou;

–         cu începere de la ora 15.00, în localitatea Bârsana, se va disputa meciul de fotbal dintre echipele „Avântul” Bârsana şi „Bradul” Vişeu de Sus.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea meciurilor şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca aceste competiţii să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.