Măsuri de ordine pe timpul concursurilor de sezon

În perioada 16-19 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie, organizează următoarele concursuri sportive :

În zilele de 16-17 ianuarie a.c., Cupa „C.S.S. Baia Sprie”, eveniment ce se va desfăşura la BTT Şuior, la care se preconizează participarea a 130 de concurenţi.

Totodată în intervalul 18-19 ianuarie a.c., se organizează Cupa „Superski”, eveniment ce se va desfăşura la complexul schiabil Cavnic – Pârtia Icoana, la care se preconizează participarea a 130 de concurenţi.

Având în vedere condiţiile deosebite prognozate pentru această perioadă, se preconizează prezenţa unui număr mare de turişti în cele două complexe turistice.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar  în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor  de ordine.

De asemenea, persoanelor care participă astfel de manifestări însoţiţi de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.