Măsuri de ordine publică la meciul de handbal dintre H.C.M. Baia Mare şi „U Alexandrion” Cluj Napoca

          Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la  meciul de handbal feminin ce va avea loc miercuri, 12 noiembrie a.c., în incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, cu începere de la ora 17.00, partidă disputată între echipele H.C.M. Baia Mare şi „U Alexandrion” Cluj Napoca, la care organizatorii estimează participarea a aproximativ 1500 de spectatori. 

Astfel, efectivele Jandarmeriei Maramureş vor acţiona pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

Efectivele de jandarmi vor fi pregătite să intervină pentru restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive în situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi. Reamintim că răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în interiorul arenei sportive revine organizatorului.  

     Pe această cale, Jandarmeria Maramureş informează că spectatorii la competiţiile şi jocurile sportive sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către / de la locurile de desfăşurare a  competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive. Spectatorii au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, documentele de acces şi, după caz, actele de identitate. Vă asigurăm că jandarmeria îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.