Măsuri de ordine publică pe raza judeţului Maramureş

Jandarmii maramureşeni  vor asigura măsurile de ordine publică la competiţia sportivă şi la  manifestările comemorative şi religioase, ce vor avea loc în această perioadă  pe raza judeţului nostru şi vor acţiona  pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

Sâmbătă 11.03.2017, începând cu ora 18:00 la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Ştiinţa Bacău, din cadrul Campionatului Naţional, ediţia 2016-2017.

În perioada 07.03.-03.04.2017, între orele 10:00-17:00, pe trotuarul din laterala Bisericii Ortodoxe „Naşterea Domnului” de pe strada George Coşbuc din Baia Mare, se desfăşoară   evenimentul „Campania 40 de zile de viaţă”.

În perioada 12-15.03.2017, UDMR – Organizaţia Teritorială Sighetu Marmaţiei organizează manifestări comemorative cu ocazia „Zilei Maghiarilor de pretutindeni”. Manifestările se vor desfăşura pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei şi în localitatea Câmpulung la Tisa.

În ziua de 15.03.2017, între orele 11:00-15:00, UDMR – Organizaţia Baia Mare, organizează un marş comemorativ cu ocazia „Zilei Maghiarilor de pretutindeni” în municipiul Baia Mare. Marşul se va desfăşura pe următorul traseu: Cimitirul Reformat (str. Bernard Shaw)  – statuia Lendvay (Parcul Regina Maria) – Casa Teleki (str. Minerilor) – Centrul Millenium – Cimitirul Romano Catolic (str. Horia), deplasarea făcându-se pe trotuar.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Astfel, solicităm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor care participă la manifestările publice, să dea dovadă de  înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestora.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.