Măsuri de ordine publică şi în acest sfârşit de săptămână

În acest sfârşit de săptămână, jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării  competiţiilor sportive.

Sâmbătă, 04 martie a.c., între orele 15:00-17:00, pe stadionul din localitatea Săsar, va avea loc partida de fotbal dintre echipele A.S. Comuna Recea şi Recolta Dorolţ, meci de campionat din Liga a III-a., iar  în municipiul Baia Mare începând cu orele 18:00.,  la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, se va desfăşura meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi C.S. Volei Caransebeş, din cadrul Campionatului Naţional, ediţia 2016-2017.

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la aceste manifestări sportive, prin activităţi specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestora, acordând atenţie măsurilor de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional.

Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, jandarmii informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.