Medalii importante pentru Clubul Sportiv Gold Stars Baia Mare la Campionatele Arabe de Inot Masters

Tunisia a fost gazda editiei a IV-a a Campionatelor Arabe de Inot Masters. La acest eveniment Romania a fost reprezentata de catre Delia Ana Kovacs si Sorin Octavian Stoica, legitimati ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare. Cei doi sportivi masters au reusit sa cucereasca medalii importante.
Delia Ana Kovacs – categoria 40-44 de ani  – 5 locuri I in probele de 50 m spate, 100 m spate, 200 m spate, 100 m liber, 200 m liber
Sorin Octavian Stoica – categoria 35  -39 de ani – locul IV 100 m bras, locul VI 100 m liber si 400 m liber
La start s-au aliniat sportivi masters de la 76 de cluburi din lume, cea mai numeroasa delegatie, peste 50 de sportivi, fiind cea din  Egipt. O provocare a fost proba de 3 kilometri open water care s-a inotat in Marea Mediterana. Desi temperatura apei a fost de 16 grade, Sorin Octavian Stoica a reusit la categoria sa de virsta, sa urce pe cea de a doua treapta a podiumului cucerind medalia de argint. In clasamentul open fiind al 9-lea sportiv care  a iesit din apa.
„Temperatura apei a fost scazuta insa  mi-au dat batai de cap valurile si vintul, dar si salinitatea apei. Un concurs frumos, greu, dar ma bucur ca am reusit sa imi imbunatatesc timpii si sa stabilesc baremele pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in vara, in Corea”, a declarat Stoica.
„Ne bucram ca am luat parte la un astfel de eveniment. A fost frumos avind in vedere ca ne-am numarat printre cei mai valorosi sportivi masters din tarile arabe, si nu numai. Urmeaza campionatele nationale ale Romaniei care se vor desfasura luna viitoare la Resita. Speram ca si acolo sa reusim sa ne imbunatatim timpii”, a punctat Delia Kovacs.
Sponsori: Star Inst Proexpert Cluj si Damos Trans
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.