Medalii pentru sportivii de la C.S.S. Baia Sprie la Campionatul Naţional de Orientare

În organizarea F.R. Orientare, în parteneriat cu Primăria oraşului Victoria şi CS Chimia oraş Victoria s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Orientare în Alergare probele de sprint, lungă distanţă, medie distanţă şi ştafetă. Proba de sprint s-a desfăşurat în oraşul Victoria, proba de lungă distanţă în zona Sumerna, iar celelaltedoua probe s-au desfăşurat în zona localităţii Sâmbătă de Sus, la poalele Munţilor Făgăraş, un teren acoperit cu pădure de brad amestecat cu pădure de foiase, alergabilitate grea variată cu porţiuni cu alergabilitate bună.

Vreme bună pentru desfăşurarea în bune condiţii a competiţiei la care au participat în jur de 250 de sportivi de la cluburi din ţară. De la CSS Baia Sprie cea mai bună comportare au avut-o sportivii Rob Claudiu şi Ciunca Adina, care a obţinut titlul de campioană naţională în probă de lungă distanţă.

Rezultate obţinute de sportivii de la CSS BaiaSprie:

Loc I Ciunca Adina – F 14 – Lungă Distanţă

Loc II Rob Claudiu – M 20 – Medie Distanţă

Loc III Ciunca Adina – F 14 – Sprint

Rob Claudiu – M 20 – L.D.

Ştafeta M 14 în componenţa Bauer Richard, Tomoiaga Vlad şi Major Gabriel;

Rob Claudiu contribuţie în ştafeta M 21

Loc 4 Gaspar Diana F 14 – LD; Czimbor Alexandra F 12 – MD;

Loc 5 Waldhutter Maya F 12 – LD; Pavel Darius M 12 – LD; ştafeta F 14 în componenţa Gaspar Diana, Uveghes Denisa şi Ciunca Adina.

La Victoria s-au desfăşurat şi festivităţile prilejuite de aniversarea a 70 de ani de orientare în România, ocazie cu care au fost acordate diplome de excelenţă pentru contribuţia adusă la promovarea şi dezvoltarea disciplinei sportive Orientare şi dnei director prof. Toma Andreea, dl. prof. Iring Petru şi dnei prof. Laza Ileana, de la C.S.S. Baia Sprie

Următoarea competiţie la care vor participa sportivii de la CSS Baia Sprie va fi Campionatul Naţional de Noapte şi Ştafeta Mixtă care se va desfăşura în perioada 6 – 8 octombrie la Căsoaia – jud. Arad

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.