Medicii vor fi plătiți în funcție de cât stau la program! Vezi de ce s-a luat această decizie

Medicii vor fi plătiți în funcție de cât stau la program! Vezi de ce s-a luat această decizie
Angajații unui spital din România, între care și medici, vor fi plătiți în funcție de cât stau la program, potrivit anunțului făcut de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Profita de tarifele promotionale pentru sezonul de vara 2019.Super Oferte Republica Dominicana, Cuba si Mexic. Viseaza si va deveni realitate !

Acesta a anunțat că la Spitalul Județean de Urgență Brăila vor fi montați turnicheți, pentru a se stabili cât timp petrec oamenii la serviciu.

„Ştiu sigur că unii medici pleacă înainte de terminarea programului. Pentru a rezolva această problemă, la anumite spitale s-au pus camere de luat vederi pe holuri şi la intrările în spital. Dacă punem aceste camere de supraveghere, rezolvăm o mică parte din problemă. Noi vom pune turnicheţi, cu cartelă, astfel încât să ştim cât a stat fiecare la program. Şi pontajele se vor face efectiv – intri cu cartela, ieşi cu cartela. Şi atunci se va plăti medicul, asistentul, infirmiera în funcţie de programul prestat în acea lună”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Această decizie vine după ce la sfârșitul anului trecut, președintele Consiliului Județean Brăila preciza că deține informaţii potrivit cărora unii dintre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila fură materiale sanitare, motiv pentru care va monta un sistem de supraveghere video pe toate holurile unităţii spitaliceşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.