Mercedes în valoare de 165.000 de euro, declarat furat din Cehia si depistat la Sarasău in aceeasi zi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au depistat, în trafic, pe raza localității Piatra, jud. Maramureș, un autoturism marca Mercedes S 500, an fabricație 2014, în valoare de 165.000 de euro, care figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat din Cehia.

Ieri, 10 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sarasău au depistat și oprit pentru control, în trafic, pe raza localității Piatra, jud. Maramureș, un autoturism marca Mercedes S 500, înmatriculat în Cehia,  despre care existau date că ar fi furat din străinătate.

În urma legitimării persoanelor din autoturism s-a stabilit identitatea conducătorului auto N. Tanasis de 38 de ani din Cehia, precum și a pasagerului R. Mykhaylo de 34 de ani din Ucraina.

Totodată, în urma unor verificări specifice în bazele de date Interpol s-a constatat că mașina figurează ca fiind furată din Cehia, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Cehia din data de 10.10 2014.

Ambii cetățeni au declarat că mașina este a unui prieten de-al lor și că nu știau că face obiectul unei infracțiunii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, conform Codului Penal.

Totodată, autoturismul marca Mercedes S 500, an fabricație 2014, în valoare de 165.000 de euro, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sarasău în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.