Mesaj emoţionant pe pagina de Facebook, a ficei lui Gabriel Cotabiţă,: „Este o perioadă în care familia…”

Decizie importantă a medicilor pentru Gabriel Cotabiţă. Acesta ar putea să fie deconectat de la aparate, pentru a vedea dacă poate să respire singur. Fiica artistului a postat luni pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant.

Gabriel Cotabiţă a fost internat vineri la secţia de Terapie Intensivă de la „Floreasca”, după ce a căzut la pământ inconştient în sala de fitness a unui hotel din Capitală. Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ este în continuare critică, iar surse medicale susţin că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral embolic, deşi iniţial s-a spus că ar fi suferit un infarct. După ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitat, şi după mai multe zile de comă, leziunile cerebrale ale cântăreţului în vârstă de 59 de ani pot fi extrem de severe.

„Multumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune și vor continua să facă acest lucru și să ne fie alături.

În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară și mulțumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicația și profesionalismul de care dau dovadă.

Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declarații, le vom face.

După cum bine știți, tata este o persoană demnă și discretă, atât în ce privește viața lui personală, cât și în aparițiile publice. Apelăm atât la colegii lui cât și la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat.

Înțelegem preocuparea și o apreciem, însă vă rugăm să nu vă lăsați conduși de emoții pentru a obține orice fel de informație legată de starea lui.

Reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate să ofere informații despre evoluția condiției sale de sănătate și am agreat ca ei să ofere o declarație în cursul zilei de astăzi„, a scris fiica lui Gabriel Cotabita pe pagina de Facebook.

O angajată a spitalului Floreasca susţine că medicii nu mai pot face nimic pentru cântăreţul Gabriel Cotabiţă. Femeia susţine că artistul a ajuns în această stare deosebit de gravă din cauza întârzierii cu care s-a încercat resuscitarea sa.

Gabriel Cotabiţă a vorbit de curând despre problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artistul a mărturisit că viaţa i-a dat însă mai mult decât se aştepta, iar cea mai mare mulţumire este aceea că a făcut mulţi oameni fericiţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.