Mesaj sfâșietor în memoria Paulei Dindiligan, tânăra ucisă mișelește, în urmă cu trei luni

paula si ancaCu trei luni în urmă, o crimă odioasă îngrozea micul orășel Baia Sprie. Un suflet tânăr, de numai 15 ani, părăsea acest pământ lăsând în urmă o familie neconsolată pe veci. Paula Dindiligan a fost răpită de lângă părinți și familia iubitoare, din sânul prietenilor și colegilor de școală de furia muribundă a iubitului gelos, aflat acum după gratii, unde așteaptă sentința care-l va condamna pentru odioasa crimă.

Nicio pedeapsă nu este însă suficientă pentru ceea ce a făcut. O tânără care abia își deschisese aripile spre această lume, a fost luată la Ceruri, în modul cel mai tragic. Mama Paulei, Anca Dindiligan a scris pe Facebook, cu câteva minute în urmă, un mesaj sfâșietor. ”Astăzi, 26 martie se împlinesc 3 luni de când iubita mea copilă, Paula, a plecat de lângă mine.

Fetița mea frumosă îmi este foarte dor de tine, nu mai pot trăi fără tine și nu știu cum să îmi alin sufletul. Cu fiecare zi care trece…. câte o bucată din inima mea se rupe… mă doare tare că nu ești lângă mine. Bunul Dumnezeu și Maicuța Sfântă să îți de-a odihnă veșnică. Te iubesc, îngerașul meu. Te rog să ai grijă de mine”, a încheiat mesajul, Anca Dindiligan, colega și prietena noastră pentru care ne rugăm și noi să aibă tăria de a merge mai departe în această viață, deși știm că sufletul ei va rămâne nemângâiat pe veci.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.