Mesajul de suflet   al  primarului Cătălin Cherecheș , adresat băimărenilor,  la trecerea dintre ani : „Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că m-am născut băimărean”

Mesajul de suflet   al  primarului Cătălin Cherecheș , adresat băimărenilor,  la trecerea dintre ani : „Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că m-am născut băimărean”

Anul 2107 a fost un an plin de încercări pentru Cătălin Cherecheș. Dar, credința în Dumnezeu, rugăciunile  celor care-i sunt alături și dreptatea au făcut ca la trecerea în Noul An, primarul ales al băimărenilor să fie acasă, să fie alături de cei care-l iubesc.

În semn de prețuire și respect, Cătălin Cherecheș a transmis un mesaj de suflet băimărenilor:

„Sunt emoționat că am avut onoarea să vă rostesc câteva cuvinte înainte să încheiem 2017 și să începem noul an împreună. În acest moment nu o să vă vorbesc despre îndeplinirea dorințelor și nici despre ce ne așteaptă în anul nou. De această dată vreau să începem noul an apreciind lucrurile pe care le avem deja. De multe ori, firea omului îl face să lupte pentru mai mult, să se gândească mai mult la ceea ce vrea să obțină decât să se bucure pentru ce a obținut, să se grăbească să ajungă la ziua de mâine în loc să trăiască momentul de acum. Toți avem dorințe, toți ne confruntăm cu ceva, dar astăzi, în prima zi a anului, cel mai important lucru este să ne gândim la aspectele care sunt cu adevărat importante.

Au fost momente în care, așa cum știu că și mulți dintre voi ați avut, am simțit ce înseamnă să ai parte de zile grele. Au fost zile în care mi-aș fi dorit să retrăiesc clipe din viața mea, momente cărora nu le-am dat destulă importanță și le-am înțeles magnitudinea și valoarea doar ulterior. Este un moment de acest gen, pe care vreau să îl apreciem împreună, un moment în care trăim adevăratul sentiment de a fi acasă.

Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că m-am născut băimărean, într-un mediu despre care pot să spun că este unul din cele mai frumoase din lume, că am crescut într-o societate în care ne cunoaștem vecinii, în care ne îngrijim bătrânii, în care ne iubim copiii, în care valorile creștine sunt încă reguli de viață, într-un oraș în care căldura, sufletul și credința oamenilor ne fac să ne simțim acasă.

Să ne bucurăm împreună, în familia noastră băimăreană, pentru anul care a trecut, pentru cel care a venit deja, dar mai ales pentru această clipă în care toți împărtășim același sentiment de iubire. Iubirea de a fi băimărean. Iubirea de a fi acasă.La Mulți Ani Baia Mare!!! ”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.