Mesajul lui Tone Tiselj către suporteri:”Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru HCM Baia Mare „

hcmCampioana României începe meciurile din 2015 cu întâlnirea programată de prima etapă a returului Ligii Naţionale, în Baia Mare venind duminică SCM Craiova. Cu prilejul acestui meci vor debuta pe banca tehnică a campioanei slovenii Tone Tiselj şi Grega Karpan. De asemenea, este posibil ca duminică Aneta Pîrvuţ să joace primul meci din acest sezon pentru HCM Baia Mare.

Tone Tiselj (principal) şi Grega Karpan (secund) conduc antrenamentele campioanei României din 3 ianuarie şi vor debuta pe banca tehnică a HCM-ului duminică, atunci când, începând cu ora 19.30, băimărencele vor primi vizita echipei SCM Craiova, în prima etapă din returul Ligii Naţionale.

HCM Baia Mare are 36 de puncte şi ocupă locul 1 în clasament, în timp ce SCM Craiova are 33 şi este pe locul secund. „E dificil de anticipat ce va fi duminică. Este, totuşi, un joc între ocupantele primelor două locuri din clasament. Dar consider că echipa noastră este mai puternică, fetele sunt foarte motivate şi mă aştept la un meci bun”, a spus Tiselj.

Tiselj a transmis şi un mesaj suporterilor echipei HCM: ”Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a îmbunătăţi lucrurile la HCM Baia Mare”.

În tur, victoria a revenit HCM-ului la scorul de 32-21 (17-7). Returul se joacă în 11 ianuarie, de la ora 19.30. Va fi arbitrat de Bogdan Stark (Bucureşti) şi Romeo Ştefan (Prahova). Intrarea suporterilor este liberă, abonaţii îşi păstrează locurile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.