Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Jandarmeriei Române

Ne apropiem de data la care marcăm 170 de ani de la întemeierea Jandarmeriei Române din inițiativa domnitorului Grigore Alexandru Ghica care, la 3 aprilie 1850, a pus bazele unei structuri cu rol de priveghere asupra siguranţei publice, ţinere a bunei orânduieli şi aducere în împlinire a legilor.

Provocările cu care se confruntă întreaga lume și, implicit și statul român astăzi, vin ca o reconfirmare a rolului deosebit pe care îl poartă cei care îmbracă zi de zi uniforma albastră, dedicându-se protecției ordinii și siguranței publice, în variile misiuni la care participă.

Gândurile noastre de recunoștință se îndreaptă acum, mai mult ca oricând, către jandarmii români, aflați la datorie de 17 decenii. Ne înclinăm cu respect în fața patriotismului, dăruirii, principialismului și profesionalismului, repere care vă însoțesc în fiecare misiune. Primiți întreaga noastră apreciere pentru înaltul standard de competență de care dați dovadă, lucrând în spiritul democrației, pentru deservirea nevoilor comunităților în slujba cărora vă aflați.

La nivelul județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” a fost și rămâne un partener de nădejde al maramureșenilor, un garant al siguranței cetățenilor și al statului de drept, pregătit să răspundă unui spectru larg de misiuni, cu simț de datorie și sacrificiu. În numele maramureșenilor, mulțumesc Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” pentru activitatea ireproșabilă și exemplul permanent de conduită și resposabilitate.

La ceas aniversar, vă invit să transmitem gânduri de mulțumire Jandarmeriei Române, alături de urări de împliniri și reușite profesionale și personale. Nobila profesie pe care ați imbrățișat-o să vă ofere satisfacții depline, iar fiecare misiune în care vă angajați, să fie încununată cu succes!

La mulți ani, Jandarmeriei Române! La mulți ani, jandarmilor maramureșeni!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.