Metoda bombă prin care îți întărești sistemul imunitar în doar 15 secunde

imunitateUn sistem imunitar puternic te ține departe de bolile cronice. Află cum îți poți întări organismul în 15 secunde.

Terapia chineză recomandă o metodă simplă pentru întărirea sistemului imunitar: o atingere ușoară a apei rece cu tălpile goale. Chiar dacă un duș fierbinte este mai confortabil, apa rece are numeroase beneficii.

Studiile au arătat că oamenii care fac zilnic câte un duș rece de 2 minute răcesc mult mai rar. În plus, apa rece îmbunătățește circulația sângelui, înlătură oboseala și stimulează producția norepinefrinei, o substanță care are proprietăți antidepresive.

Terapia care îți întărește sistemul imunitar

Ținând cont de aceste beneficii, nu este de mirare că apa rece ajută la întărirea sistemului imunitar. Seara, înainte de culcare, umple un lighean cu apă rece și ține tălpile goale pe apă pentru 10-15 secunde. Pune-ți, apoi, șosete de lână și lasă-le peste noapte. Repetă acest proces în fiecare zi. Sistemul imunitar se va îmbunătăți semnificativ. În cazul unei răceli, această terapie este recomandată la fiecare 4 ore.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.