Metoda inedită prin care zeci de mii de șoferi au păcălit RADARUL!

radar_politie_31050500Soferii se dovedesc tot mai uniti in fata amenzilor. Daca pana acum, cu un flash ii avertizau pe colegii din trafic ca urmeaza un radar, mai nou, au creat pe Facebook multe comunitati care sa-i puna in garda si sa-i scape de sanctiuni.

Eficiente raman si statiile prin care soferii comunica intre ei, dar si aplicatiile de pe telefon, scrie stirilprotv.ro. Soferii care au plecat marti la drum din Timisoara pana la Arad si sunt membri ai comunitatii de pe Facebook “Radare Timisoara” au aflat ca pe o distanta de 60 de kilometri ii pandesc “3 ceasuri rele”.

8.000 de utilizatori s-au abonat si la informatiile unui grup de acelasi fel din Arad. Cei care nu au cont pe Facebook au ramas la vechile metode: detectorul de radar sau statiile prin care soferii se avertizeaza unii pe altii in timp real.

Desi aceste metode noi de avertizare intre soferi sunt legale, politistii le atrag atentia ca nu au voie sa foloseasca telefonul cand sunt la volan. Mult mai practice sunt aplicatiile pentru telefoanele inteligente care ii permit pasagerului din dreapta sa semnaleze in timp real informatii utile soferilor. Conducatorii afla prin avertismente sonore daca pe traseu sunt accidente, drumuri blocate, radare sau gropi.

2 COMENTARII

  1. Nu vrea nimeni sa pacaleasca pe nimeni , problema este ca din cauza infrastructurii un traseu parcurs cu viteza legala din Galati la Arad ar dura 2 zile si cea mai grava problema este panda acestora se efectueaza in punctele cheie fara pericole reale in nici un caz pe sectoarele de drum cu risc ridicat de accident …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.