Micuțul PMP-ist Cezar Ioan Morar  la 5 luni dă dovadă de multă putere politică adunând în jurului lui  votanții, care s-au înghesuit  pentru a obține un „autograf” și un zâmbet.!

Micuțul PMP-ist Cezar Ioan Morar  la 5 luni dă dovadă de multă putere politică adunând în jurului lui  votanții, care s-au înghesuit  pentru a obține atenție și un zâmbet.!

PMP Baia Sprie a inaugurat sediul partidului din localitate  în prezența președintelui Lucian Morar, senatorului Covaciu Severica , secretarului de stat Florin Creț și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Moldovan George.

Dar cea mai important apariție la eveniment a fost cea a micuțului Cezar Ioan Morar, care la 5 luni dă dovadă de multă putere politică adunând în jurului lui participanții, care s-au înghesuit  pentru a obține din partea micuțului politician un  „autograf” și un zâmbet.

Președinte PMP Lucian Morar :  Azi, împreună cu organizația PMP Baia Sprie am inaugurat sediul partidului după care am avut o ședință de pregatire a viitoarelor alegeri locale! Felicitări și mult succes PMP Baia Sprie!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.