Mihaela Câmpan, co-preşedintă OFL Maramureş: „Vom continua proiectele pentru Maramureş”

Mihaela Câmpan, co-preşedinta OFL Maramureş a participat la finalul săptămânii trecute la Şedinta Regională Nord-Vest a partidului Naţional Liberal. Întâlnirea, la care au participat peste 500 de liberali din Transilvania, s-a desfăşurat la Cluj Napoca.

“Am participat alături de colegii mei liberali din Maramureş şi din toată Transilvania la întâlnirea de la Cluj Napoca. Organizaţia Femeilor Liberale Maramureş a mai fost reprezentată de doamnele Daniela Oniţa-Ivaşcu, Dana Bledea şi Anişoara Mihali”, a declarat Mihaela Câmpan, co-preşedinta OFL Maramureş.

Florica Cherecheş, predinta OFL a subliniat importanţa proiectelor susţinute de către doamnele liberale şi a precizat că acestea se vor implica în campaniile derulate în acest an.

“Cele 2 proiecte naționale ale OFL «Susținem antrepenoriatul» și «Fii meseriaș» vor continua și în acest an, alaturi de un nou proiect național, pe care îl vom lansa anul acesta și care va propune politici publice în domeniul demografiei și va încuraja femeile, familiile să aducă pe lume mai mulți copii, pentru că România străbate cea mai adâncă criză demografică și a forței de muncă. Ne vom implica cu toata forța în campanie pentru a ne susține candidații la alegerile europarlamentare și o vom face cu și mai multă energie, dacă se vor regăsi una, două femei pe poziții eligibile.”, a declarat Florica Cherecheş, preşedinte OFL.

Şi în Maramureş va continua seria proiectelor susţinute de OFL. Demarate anul trecut, “Susţinem antreprenoriatul” şi “Fii meseriaş” s-au bucurat de un real succes în rândul tinerilor dornici să afle mai multe informaţii despre lumea afacerilor, dar şi despre meseriile pe care le pot îmbrăţişa.

“Anul trecut am demarat şi la nivelul Judeţului Maramureş cele două proiecte naţionale, »Susţinem antreprenoriatul» şi «Fii meseriaş» la care am primit un feed-back pozitiv din partea tinerilor implicaţi. Vom continua proiectele pentru Maramureş deoarece Educaţia este una dintre priorităţile noastre. Tinerii trebuie ajutaţi să-şi găsească drumul, să îmbrăţişeze o meserie, să-şi clădească o carieră prin exemple concrete. Întâlnirile cu ei sunt prilej de bucurie, dar şi un mod concret şi practic de a învăţa”, a punctat Mihaela Câmpan.

Tot în cadrul şedinţei de la Cluj Napoca fost adoptată o Rezoluție Regională prin care se solicită Guvernului PSD-ALDE să nu îşi mai bată joc de cei 2,7 milioane de cetăţeni din această regiune şi să prioritizeze bugetarea, în regim de urgenţă, a programelor de investiții din această parte a țării.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.