Minaur Baia Mare – Potaissa Turda 34-37

Încă o surpriză în Liga Naționala de handbal. Potaissa Turda a învins-o pe Minaur, chiar la Baia Mare, iar gazdele au a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasament.

Echipa lui Horațiu Gal a început excelent meciul și s-a desprins la 3 goluri în minutul 22, cu reușita de excepție a lui Lucian Ignat. Chiar dacă a marcat spectaculos prin Eklemovic și Bera, Minaur nu a reușit să reducă din diferența până la pauza, cand scorul era 16-19.

Într-un meci în care apărările n-au contat foarte mult, oaspeții au fost în avantaj pe aparope toată durata meciului. Fostul inter al naționalei, Cantec, a fost principalul marcator al Turdei, în timp ce Minaur a contat doar pe inspirația norvegianului Stegavik și a extremei stânga, Daniel Bera.

Turda a făcut diferența în ultimele 7 minute și a câștigat cu un scor record: 37-34. Potaissa urcă pe locul 9 în clasament și se apropie de play-off, în timp ce Minaur coboară pe 4, dar rămâne la un punct de primele două clasate, HCM Constanța și CSM București, în cel mai echilibrat campionat din ultimii 10 ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.