Minaur – Kadetten Schauffsen 31-31! Un egal cât o victorie

HCM Minaur a obținut doar o remiză în cadrul etapei cu numărul trei din Grupa D a EHF Velux Champions League, scor 31-31, pe teren propriu împotriva formației elvețiene Kadetten Schaffhausen. La pauză, Kadetten a avut un avantaj de două goluri, scor 16-18.

PRIMA REPRIZĂ

Tamas Ivancsik, alături de Vladislav Ostroushko au fost cei mai buni marcatori ai Minaurului, cu 8 goluri fiecare.

Oaspeții au început mai bine jocul, iar după primele cinci minute de joc au avut un avantaj de un singur gol, scor 3-4. Cinci minute mai târziu, HCM Minaur a reușit să egaleze pentru ultima dată în primul mitan, scor 6-6. Până cu zece minute înainte de finalul primului act, oaspeții au menținut un avantaj minim, pentru ca la pauză să intre la vestiar cu scorul de 16-18.

REPRIZA SECUNDĂ

minaur_kadetten_078

HCM Minaur a venit motivată de la vestiare și a întors scorul în favoarea sa după doar cinci minute scurse din repriza a doua, scor 19-18. Minaur a rămas în avantaj până la mijlocul reprizei, când oaspeții au egalat la 26. Cele două formații au mers de la egal la egal până cu două minute înainte de final, când oaspeții au preluat conducerea, scor 30-31. Imediat după marcarea golului, pe faza defensivă, Brannberger  de la oaspeți a fost eliminat pentru două minute, iar Minaur a reușit egalarea. Kadetten a ratat la repunerea jocului, însă nici Minaur nu a reușit să marcheze la ultima fază a jocului, iar meciul s-a terminat la egalitate, 31-31.

MECIUL URMĂTOR

minaur_kadetten_073

Pentru HCM Minaur, următorul joc va fi în Liga Națională, campionii urmând să întâlnească pe teren propriu nou-promovata CSM Focșani. Meciul se va disputa miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 18:00. În EHF Velux Champions League, HCM Minaur va juca duminica viitoare pe terenul celor de la Elverum.

CASETA TEHNICĂ

HCM Minaur – Kadetten Schaffhausen 31-31 (16-18)

Arbitri: Karim Gasmi, Raouf Gasmi (Franța)

Observator: Miroslav Baum (Polonia)

Aruncări de la 7m: 5 (5 transformate) – 6 (2)

Minute de eliminare: 10-10

HCM Minaur: Tatai, Pop – Ivancsik (8 goluri), Ostroushko (8), Sadoveac (5), Bera (4), Aflitulin (3), Cristescu (1), Fotache (1), Ghiță (1), Bușecan, Vilovski, Karacic, Marta, Ramba, Sabou.

Kadetten Schaffhausen: Portner, Marinovic – Linger (8 goluri), Pendic (6), Kuttel (5), Brannberger (4), Tominec (4), Csaszar (3), Maros (1), Alili, Cvijetic, Graubner, Koch, Meister, Muggli, Stojanovic

sursa+foto: minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.