Ministrul Doina Pană: Am votat pentru un președinte care să aducă pace, liniște și prosperitate

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat „pentru un președinte care să aducă pacea, liniștea și prosperitatea în țară”.

„Am votat pentru un președinte care să aducă pacea și liniștea și prosperitatea în țară, pentru un președinte care să ne unească pe noi, ca români, și care să ne reprezinte cu cinste oriunde în lume. Asta doresc românii, să se termine cu cearta, cu scandalul, să fim uniți, oriunde mergem, să mergem cu fruntea sus că suntem români, să ajungem la o Românie normală, puternică, așa cum trebuie să fie de fapt România”, a afirmat Doina Pană.

Ea speră că românii vor ieși în număr mare la vot, în primul tur al alegerilor prezidențiale, și spune că a constatat chiar „o anumită nerăbdare” în rândul electoratului legată de această zi.

Doina Pană a votat la secția nr. 40 din municipiul Bistrița, unde este arondată. Ea este deputat de Bistrița-Năsăud, aleasă în colegiul uninominal nr.1 Bistrița-Livezile, și vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.