Ministrul Mihnea Costoiu va participa la Chişinău, la „Târgul Universităţilor din România”

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, va efectua în perioada 11-13 iulie 2014, o vizită în Republica Moldova. Ministrul Mihnea Costoiu participa la „Târgul Universităților din România”, organizat de către Federația Asociațiilor de Basarabeni (FAB) din România. Pe agenda vizitei se află şi o serie de întrevederi cu înalți oficiali din Republica Moldova.

„Târgul Universităţilor din România”, aflat la cea de-a IV-a ediție, este dedicat sprijinirii tinerilor din Republica Moldova care intenționează să-şi continue studiile în universităţi din România. Iniţiativa are, de asemenea, drept obiectiv strângerea legăturilor culturale dintre vorbitorii de limbă română din cele două ţări.

Campania AdmiteRO, în cadrul căruia este organizat evenimentul de la Chişinău, reprezintă un demers de informare, consiliere şi motivare a potenţialilor candidaţi, care primesc informaţii utile despre modalitatea de obţinere a unei burse de studiu, precum şi despre condiţiile de înscriere în cadrul unui program de studiu universitar din România.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.