Ministrul Remus Pricopie va participa la inaugurarea Smart Classroom, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, va participa marți, 16 septembrie, de la ora 12:00, la inaugurarea primei claseSmart Classroom din municipiul Constanța, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Este cea de-a patra clasă Smart creată, după cele trei deja dotate în ultimul ani în licee din municipiile București, Timișoara și Iași.

Proiectul Smart Classroom, implementat în urma parteneriatului dintre Ministerul Educației Naționale și Samsung Electronics România, presupune dotarea unei clase cu produse IT de ultimă generație, furnizate de Samsung Electronics România.

Sala de curs de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” a fost echipată cu tablete Samsung Galaxy Note 10.1, un E-Board, un LFD și o imprimantă multifuncțională, conectată wirless. Elevii claselor a XI-a și a XII-a din cadrul colegiului vor avea, astfel, acces la conținutul digital, adaptat programei școlare, prin două cursuri: „Succesul profesional” și „Comunicarea în mediul online”. Cele două cursuri au fost dezvoltate, în parteneriat, de către Institutul de Științe ale Educației și Junior Achievement.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.