Mircea Ciocan a demisionat din functia de presedinte al PER Maramures

Preşedinte Partidului Ecologist Român ( PER) – filiala Maramureş, Mircea Ciocan, şi-a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţie şi din calitatea de consilier judeţean, el precizând că din momentul care a fost numit manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din municipiul Baia Mare, nu mai poate ocupa şi o funcţie politică.

Anterior numirii în funcţia de manager, Mircea Ciocan a fost consilier judeţean, calitate la care de asemenea a renunţat după numirea în post de administraţia CJ Maramureş.

‘Am decis să-mi înaintez demisia din funcţia de preşedinte al PER Maramureş după numirea în postul de manager al Spitalului de Boli Infecţioase. Postul de preşedinte interimar al filialei va fi preluat până la organizarea de noi alegeri, probabil în luna aprilie de către Cristian Anghel, prim-vicepreşedinte al filialei, iar în postul de consilier judeţean rămas vacant va fi numit în cursul lunii martie, un alt coleg. Transferul atribuţiilor către preşedintele interimar reprezintă o continuitate a activităţilor în plan politic şi organizatoric, cât şi extinderea organizaţiei spre alte localităţi din judeţ’, a spus Mircea Ciocan.

În context, preşedintele interimar al PER Maramureş, Cristian Anghel, a precizat că în următoarea perioadă de timp filiala judeţeană se va concentra pe organizarea alegerilor şi desemnarea delegaţiei care va participa în luna aprilie, în Bucureşti, la congresul partidului.

‘Ca principiu de funcţionare în următoarele săptămâni ne vom concentra spre organizarea de noi alegeri şi de desemnarea unei delegaţii care să cuprindă cel puţin 100 de persoane la congresul partidului care va avea loc la Bucureşti. În altă ordine de idei, PER are în vedere formarea de noi organizaţii în mediul urban şi rural, în localităţi unde suntem mai slab reprezentaţi, în localităţi cu potenţial. Maramureşul deţine încă resurse politice însemnate, resurse care credem noi că pot fi canalizate spre curentul ecologist, dar şi cel politico-administrativ’, a declarat Cristian Anghel.

Totodată, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele interimar al PER a menţionat că funcţia de secretar executiv al filialei judeţene va fi ocupată de Ioan Buda, acesta fiind propus şi pentru a ocupa postul de consilier judeţean rămas vacant după numirea fostului preşedinte în postul de manager al unităţii medicale.

Cristian Anghel a mai menţionat că după finalizarea problemelor organizatorice, reprezentanţii filialei se vor îndrepta spre desfăşurarea unor acţiuni ecologiste în mai multe localităţi din judeţ.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.